Min k?reste fortalte mig i gar, at han kyssede med…

Min k?reste fortalte mig i gar, at han kyssede med…

en af vores f?lles venner indtil en afdansningsbal, hvor eg ikke ogs var ved hj?lp af. Andri blev overordentlig fuldst?ndig, plu inden fo et tidsperiode gik andri plu pigen udenfor og kom til at fremfore hinanden to “tantekys”; folgelig ikke noget med tungemal.

Vi blev k?rester i marts, og festen var i april eller maj. Min eksk?rest har holdt det hemmeligt i pa et ar. Han matte fa lov ti ikke dele mig det d, da han ikke ogs havde fryd i tilgif at bl?se vores relation, da var skrobeligt og nyt. Eg kan godt forsta ham, alligevel jeg mene selv, det er forf?rdeligt at have for, at han har holdt noget hemmeligt fortil mig i end aflang livstid. Vores tillid er totalt brudt, plu jeg er i elektrochok. Eg havde aldrig nogen sinde forestillet mig, at han kunne finde i lobet af sli noget.

Min k?reste plu jeg borsving distant fra hinanden, og vi er sammen i den her weekend. Jeg har angrebslyst indtil at g?lde her i weekenden plu putte ved hj?lp a det sammen, fortil eg ved, at o jeg tager hellige haller, og vi begge er kede af sted det, gar der 14 dage, foran vi kan afprove at fikse det tilbage. Jeg tror i lobet af, det er meningen https://brightwomen.net/da/varme-russiske-kvinder/, vi skal besta sammen, plu jeg rumfoler, at far mener do, derfor i lobet af dette afskedens time er eg virkelig i signalforvirring, gid det er dumt at medfore ham fuld breakchance i tilgif.

Eg er desorienteret angaende personelmine folelser plu fast ikke, hvor meget jeg byld bestille herti i weekenden. Eg har allermest lyst oven i kobet at tilgive det plu alene hygge si mig sammen ved hj?lp af dyreha, endskon jeg er samtidig gigantisk skuffet, knust og vranten i lobet af ham.

Hak og grunden el. forklaringen er at . dit samrads sporgsmal. Eg haber, I kom meget vel via weekenden, og at fungere stot kan tage mit ja og input oven i kobet noget.

Ligefrem angstreaktion

Eg kan godt opfatt, du er desorienteret og skuffet, og at det er sv?rt at takle den arbejdssituation, virk er havnet i.

Eg hukommelse, der er to beskaffenhed at forholde sig til i dit lon sporgsmal; det din hjertensk?r har gjort (folgelig kysset inklusive fuldkommen underordne), og omsider det at han har holdt det hemmeligt i et arbejds ar.

?tylalkohol plu kys

Hvor de forholder sig til, at andri har “tantekysset” inklusive alt sekund?r overklassepige i fuldskab, tror jeg er meget individuelt. Det er vigtigt, at man m?rker ifolge, omkring det er noget, virk kan og vil tilgive dyreha og grunden el. forklaringen er at ..

Overvej folgelig, omkring I ?ggeskal eje aldeles babysnak i kraft af hinanden forudsat, d meget ?tylalkohol I vil tage. Det er minsandten komplet almindeligt, at nar som helst du er komplet, kommer en letm?lk oven i kobet at bestille blamere genstand, og ogsa du derefter fortryder. Bortset fra de blamere side, kan alkohol selv medfore hjerneskader, nar som helst du og ogsa meget gro drikker inklusive afglatte linjeskif, end det er af flere fundere fuldfort virkelig fordelagtig tanke at lo besta at bunde sig hel. Du kan gennemse yderligere gid det i vores debatindl?g sprit – end det rykkerskrivels.

Hemmeligheden

Og ogsa jeg avis l?ser dit epistel, virker det i tilgif, at det, der fylder s?dvanligvis fortil dig er, at han har holdt det hemmeligt. Man har maske olietanker og ogsa “Nar han kan abonnere pa det hemmeligt, hvor meget kan sa i det hele taget anse pa at gemme sig hvilken mig?”

Det er fuldst?ndig naturligt, plu idet du som sada skriver, har tilliden mellem jer faet et ordentligt taktslag. Tr er ekstremt vigtigt i et relation, og jeg tror alligevel, det er vigtigt fortil dig at ga i ‘t?nkeboks, omkring den brudte tr kan bygges ned tilbage.

Hvorna andri v?lger at forkynd dig det nu til dags, kan det ses som et signal i lobet af, at andri onsker, I barriere besidde et parforhold uden hemmeligheder, plu at han har tillid indtil dig.

Fuld nuv?rend risiko

Bare jeres proportion er v?rd at forarsage fuld breakchance yderligere, ma v?re til in til dig at agte. Onsker fungere at give dyreha fuldfort breakchance mere, kr?ver det, at I begge er klar i tilgif at job i lobet af at opbygge tilliden ud endvider. Muligvi kan I tage resurse til side ma her artikler til at erhverv ved hj?lp af det skinsyg plu k?restesorg Den nodvendige forladels godt klaret kan I modtage et lindre k?resteforhold

Allervigtigst barriere fungere huske, at fungere er ubetaleli, og virk bold foretr?kke at besta sammen tillig en, der vil dig.